Céginfó

Cégünk, a Jónás Kft. a láb komfortja, a cipő ápolása és javítása területén végez nagykereskedelmi tevékenységet, 1993 óta. Németországi vezető talpbetét készítő gyár képviseletében forgalmazunk TACCO néven, több mint 40 féle talpbetétet, sarokfogókat, emelő pelottákat, szezonális, téli-tavaszi-nyári talpbetéteket. Változatos alapanyagú és alakú talpbetéteink különböző felsőrészekkel kerülnek forgalomba, és mindig figyelembe véve a higiéniai és komfort követelményeket. A legkiválóbb alapanyagok, mint a latex, parafa és a gumi, felsőrésznek pedig a pamut frottir, juhbőr birka gyapju, vászon és divatnak megfelelő anyagok kerülnek felhasználásra.

Spanyol cipőápoló termékcsaládunk, TARRAGÓ néven, nagy választékot nyújt a bőrápolás területén. Természetes viaszokból, állati eredetű olajokból készült, magas fényű önfényezőket kínálunk, bő színválasztékban és változatos kiszerelésben krémeket, nubuk, velúr ápolókat, felújítókat és tisztítókat mindenféle bőrre. Új termékeink megcélozzák a kombinált felsőrészű lábbeliket, mint pl. túra bakancsok, edzőcipők, bőr, velúr, textil, vászon, GORE-TEX és nyújtanak megoldást a nehezen tisztítható cipőknek. Az ápolószerek használatához kínálunk bekenő és fényesítő kefét, nubuk,-velúr radírt, szivacsot és kefét. Kiegészítőként forgalmazunk sámfákat, cipőkanalakat, és cipőfűzőket.
Cipőfűzőinket TANGO márkanéven forgalmazzuk, blisteres csomagolásban.
Hosszúságuk: 60-160 cm-ig és az ár mérettől függetlenül azonos.

Spanyol cipőkellékeink VENEXMA néven a cipőjavításhoz nyújtanak alapanyagokat: sarokfoltok, féltalpak, táblás anyagok, javító csíkok, viaszok és cipőipari pillanatragasztók.

Termékeink magyar nyelvű használati utasítással ellátottak és minden termékcsaládhoz biztosítunk kínálóállványt, melyet térítésmentesen üzletükbe kihelyezünk, ameddig a termékeket forgalmazzák. Partnereinknek felajánljuk, hogy az olyan termékeinket, amit nem sikerült eladniuk, becseréljük az általuk jobban eladható termékekre. Ezáltal sikeressé tehetjük minden partnerünk forgalmát. A TACCO talpbetétek ORKI és KERMI vizsgával, a TARRAGÓ cipőápolóink KERMI vizsgával rendelkeznek. Ügyfeleinket budapesti raktárunkban kiszolgáljuk vagy a megrendelt árut üzletükbe szállítjuk.
Előre is köszönjük hogy minket választott.